Boksen Groningen - MyGym Groningen

Boksen Groningen
MyGym Groningen

Een lesrooster met genoeg te doen

Met meer dan 10 groepslessen per week, kan je gaan wanneer je wilt.

Grote ruimte tijdens groepslessen

1,5 meter afstand en nog veel meer.

30, 45 en 60 minuten

Minder tijd kwijt aan sporten, betekent meer tijd over voor andere dingen.

Groepslessen vanaf €14,95

Voor studenten en vanaf €19,95 voor niet-studenten.

Boksen Groningen

In de bokslessen maak je kennis met de verschillende elementen binnen de vechtsport. Goed voor je techniek, conditie en zelfvertrouwen.

Informatie: Bij MyGym zijn er twee verschillende bokslessen te vinden die elkaar goed aanvullen. Een les waar je de ultieme training krijgt om je conditie te verbeteren doormiddel van zaktraining en fullbody oefeningen voor uithoudingsvermogen. De andere les waar je de technieken van kickboksen leert, laagdrempelig en zonder sparren.

Kernwoorden: Conditie, Kracht, Explosiviteit, Uithoudingsvermogen

bestaat uit het opbouwen van een conditie en deels specifieke boksconditie. Bokszak training en full body workout. Wissel bokszak af met oefeningen voor uithouding en kracht. Zaktraining is de ultieme training om je techniek en conditie te verbeteren.

Wij geven uitdagende, en toch goed toegankelijke zaktrainingen. Deze bestaan uit kickboks combinaties op de zakken in de gym. Hierbij werken we aan conditie, kracht en techniek.

verschillende (kick)bokstechnieken aan bod, zoals stoten, afweren, ontwijken, incasseren, sparren, dekking en het voetenwerk. Tactische vechtsport die goed is voor je zelfvertrouen en conditie. Zowel handen als benen mogen worden gebruikt. Deze technische les is toegankelijk voor iedereen die boksen wil leren of zijn/haar niveau wilt verbeteren. Daarnaast is het een leuke manier om conditie op te bouwen!

Voordelen van Boksen

Online
MyGym GroningenX

Chat nu met MyGYM

Welkom op onze website. Via Whatsapp kan je ons bereiken voor vragen of een vrijblijvende kennismaking met de sportschool 😀 Hoi, MyGym hier! Via Whatsapp kan je ons vragen stellen of een berichtje sturen over Boksen Groningen 😀