Bootcamp Groningen - MyGym Groningen

Bootcamp Groningen
MyGym Groningen

Een lesrooster met genoeg te doen

Met meer dan 10 groepslessen per week, kan je gaan wanneer je wilt.

Grote ruimte tijdens groepslessen

1,5 meter afstand en nog veel meer.

30, 45 en 60 minuten

Minder tijd kwijt aan sporten, betekent meer tijd over voor andere dingen.

Groepslessen vanaf €14,95

Voor studenten en vanaf €19,95 voor niet-studenten.

Bootcampen in Groningen

Conditie, Kracht, Explosiviteit 45 minuten

Bootcamp in Groningen gezocht? Van origine is bootcamp een manier van trainen die door het leger werd gebruikt. Op intensieve wijze werd er in korte tijd getraind met het materiaal dat zij tot beschikking hadden. Het doel is om op een zo effectief en leuk mogelijke manier snel resultaat te boeken. Dus zonder de schreeuwende sergeant, maar juist met een professionele trainer.

Onze Bootcamp in Groningen is een spierversterkende manier van trainen in teamverband.

Hierbij werk je door een intensieve groepsles van 45 minuten aan je kracht en conditie. Onze bootcamp is elke groepsles anders. Wij geven de groepslessen in de klassieke vorm, circuit vorm & tabata stijl.

In de zomermaanden kunnen de groepslessen in Groningen ook buiten plaatsvinden. Op het heerlijke gras van het Noorderplantsoen trainen we dan met het eigen lichaamsgewicht en klein materiaal in deze stevige Bootcamp!

Voordelen van bootcampen

Online
MyGym GroningenX

Chat nu met MyGYM

Welkom op onze website. Via Whatsapp kan je ons bereiken voor vragen of een vrijblijvende kennismaking met de sportschool 😀 Hoi, MyGym hier! Via Whatsapp kan je ons vragen stellen of een berichtje sturen over Bootcamp Groningen 😀