EMS Groningen - MyGym Groningen | 3 x voor maar 45,- ✅
18 x effectiever
Een EMS sessie is 18x effectiever dan een normale training.
Bespaar tijd
Een EMS sessie is slechts 20 minuten en past in iedereens schema. Besparen op je tijd, niet op je calorieën!
Voordelen voor het lichaam

Door de elektrische stimulans spreek je meer spiervezels aan en verbrand je meer calorieën.

Personal trainer
EMS is onder begeleiding van een personal trainer.

Dit is EMS, 20 minuten trainen samengevat

EMS training (Electrical Muscle Stimulation) is een full body work-out waarbij je door middel van een pak met een lage frequentie elektrische prikkel traint. EMS is een vorm van personal training. Je personal trainer verteld jou welke oefeningen je gaat doen. Tijdens de training zorgen de trainer en het pak ervoor dat alle belangrijke spiergroepen en dieperliggende spieren gestimuleerd worden. Het EMS-trainingspak zit gevestigd op de 12 grote spiergroepen van je lichaam die tegelijkertijd geactiveerd worden. Door de elektrische prikkel spreek je meer spiervezels aan dan bij een normale training in de sportschool. Hierdoor is het mogelijk om in een training van 20 minuten tot 1500 kcal te verbranden dit staat gelijk aan 3 uur krachttraining in de sportschool. Waardoor je minder tijd nodig hebt om je hele lichaam te trainen en toch meer calorieën verbrand.

MINUTEN TRAINEN
0
CALORIEËN VERBRANDEN
0
KEER EFFECTIEVER
0

EMS training in Groningen

Wist jij dat MYGYM (voorheen Beverly Hills Training) de eerste EMS studio in het Noorden is? Inmiddels hebben wij al meer dan 5 jaren ervaring in het geven van EMS en hebben wij door de EMS ontwikkelingen heengewerkt....

Door onze ervaring hebben wij naast de traditionale EMS methodes ook onze eigen methodes ontwikkeld en getest. Hierdoor onderscheiden wij ons van de nieuwere EMS trainingen en studio’s.

Bij MYGYM is EMS geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters, als aanvulling op andere sporten, voor jong en oud, en zelfs bij blessures en rug- en gewrichtsklachten.!

Ben jij benieuwd naar EMS Training en het verschil in de traditionele en de MYGYM methode?

Jouw lichaam profiteert van EMS voor maar 8 euro en 30 cent per (introductie)sessie

Niet zoveel tijd om te fitnessen of naar de sportschool te gaan? Je hoeft ook niet 2 of 3 keer per week naar de sportschool.

Met EMS kan je binnen 20 minuten zelfs nog meer calorieën verbranden dan je doet in de gym in Groningen….

Of je nu wilt afvallen, gespierder worden of je conditie op wilt krikken, EMS trainingen zijn geschikt voor iedereen.

Lees meer

Online
MyGym GroningenX

Chat nu met MyGYM

Welkom op onze website. Via Whatsapp kan je ons bereiken voor vragen of een vrijblijvende kennismaking met de sportschool 😀 Hoi, MyGym hier! Via Whatsapp kan je ons vragen stellen of een berichtje sturen over EMS 😀