Meting & Voeding - MyGym Groningen

Nooit meer nadenken over wat je vandaag gaat koken met VYTAL!

Omdat doelen niet alleen bereikt worden door enkel te bewegen, maar voeding een grote rol speelt, is MYGYM een samenwerking aangegaan met VYTAL. De voedingsapp afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, levensstijl, trainingsschema en eventuele bijzonderheden in dieet.

Door aan de ene kant jouw voeding aan te passen en aan de andere kant te trainen onder begeleiding van een MYTRAINER, werk je aan een gezondere levenstijl. MYGYM Groningen staat voor het verbeteren van je levensstijl en combineert door middel van de VYTAL APP zowel voeding als sport...

VYTAL is een complete voedingsapp waar je vanuit MYGYM Groningen gebruik van kunt maken.

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. CalorieΓ«n tellen is niet meer nodig.

Er wordt een voedingsschema voor jouw persoonlijke doel opgesteld en we houden daarbij volledig rekening met jouw doelstelling en voorkeuren.

Via de coach omgeving kunnen we precies zien wat je gegeten hebt, nog gaat eten en je, indien nodig, bijsturen. Op deze manier heb je contact met je coach, kunnen we het gehele proces begeleiden en kan jouw trainer de workout afstemmen op jouw voedingsschema in de VYTAL APP. Tot slot doen wij een uitgebreide meting om jouw proces bij te houden!

Hoe gaat VYTAL in zijn werk?

Je wilt trainen Γ©n gezond eten, de perfecte combinatie.

Het begint allemaal met een intake bij ons in de sportschool. Onze voedingsdeskundige of trainer zal een professionele meting met jou uitvoeren, waar jouw gehele lichaamsvitaliteit gemeten wordt. De meting gaat verder dan alleen gewicht, het meet je spiermassa, vetpercentage, vochtgehalte, BMI en eventuele (dis)balans in het lichaam. Aan de hand van deze meetresultaten en jouw wensen wordt een plan gemaakt.

Ben jij benieuwd naar de meting?

Nooit meer nadenken over wat je vandaag gaat koken met VYTAL!

Een plan waarbij je aan de ene kant in de VYTAL app voedingsadvies krijgt, en waarbij gekeken wordt naar jouw persoonlijke doelstelling. Deze doelstelling varieert van afvallen, aankomen, sterker worden of gewoon gezond eten. Daarnaast houdt VYTAL ook rekening met een aantal voorkeuren zoals: paleo, halal, zwangerschap, vega en vegan en zelfs budgetmaaltijden. Koken met VYTAL kost ook nog eens weinig tijd, alle recepten zijn binnen een half uur klaar en je kan per eetmoment instellen hoeveel tijd je kwijt wil zijn....

Je hoeft nooit na te denken over wat je gaat eten of koken. Je bestelt via VYTAL bij Albert Heijn of je doet zelf boodschappen met behulp van jouw persoonlijke boodschappenlijstje. Albert Heijn kiest bovendien de goedkoopste optie uit haar assortiment en houdt rekening met de hoeveelheden om voedselverspilling tegen te gaan.

Bij de start, tussentijds en na een afgesproken periode wordt er weer een meting gedaan om te kijken of je op schema zit. Eventueel worden jouw trainingen of voeding aangepast.

Na 3 of 6 maanden is de eindevaluatie en kan je genieten van jouw persoonlijke resultaat.

Doe jij ook mee met de nieuwjaars VYTAL Challenge? ​

We gaan het nieuwe jaar goed beginnen en jij kan je nu al inschrijven! 3 maanden begeleiding van een Personal Trainer op het gebied van training (personal training of EMS inclusief groepslessen) en voeding.

Online
MyGym GroningenX

Chat nu met MyGYM

Welkom op onze website. Via Whatsapp kan je ons bereiken voor vragen of een vrijblijvende kennismaking met de sportschool 😀 Hoi, MyGym hier! Via Whatsapp kan je ons vragen stellen of een berichtje sturen over Meting & Voeding 😀