Personal Training Groningen - MyGym Groningen

Personal Training Groningen
MyGym

Optimale begeleiding door je eigen MY PERSONAL TRAINER
Bij iedere sporter past een trainer.
Personal Training per 30 of 60 minuten
Sessie per 30 of 60 minutes, 1 of meerdere keren per week.
DUO Personal Training
Trainen met je partner, vrienden of familie? Bij ons boek je samen progressie.
Betaalbaar

Vanaf €18,- per PT-sessie!

Personal training, wat is het eigenlijk?

Heb jij sportieve doelen gesteld maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen en hoe je die doelen bereikt? Een herkenbaar gevoel voor veel mensen. Het is niet eenvoudig om zelf een goed trainingsschema te maken en vol te houden. Een personal trainer kan hierin de oplossing zijn!

Bij MYGYM kan iedereen terecht, of je nu een beginnende of een gevorderde sporter bent. Onze trainers helpen jou op weg naar je doel. Personal Training start met een kennismaking. Daarna ga je onder begeleiding van je persoonlijke trainer (MyTrainer) aan de slag met een trainingsplan tijdens 1-op-1 sessies, of als je liever in duo traint, een 1-op-2 sessie. De sessies zijn 30 of 60 minuten en kunnen 1, 2 of 3 keer per week plaatsvinden. Met een personal trainer weet je zeker dat je alle oefeningen goed uitvoert, de techniek leert en het maximale uit jezelf haalt.

Hoe ziet je eerste personal training er uit?

Tijdens je eerste bezoek krijg je een intake gesprek met een trainer. In dit gesprek bespreken wij jouw doelen. Dit kan bijvoorbeeld het verliezen van gewicht, het verbeteren van uw conditie, het verkrijgen van een sterker lichaam en meer spiermassa, een betere houding of nog veel meer zijn. Na de intake adviseren wij je welke trainer het beste bij je past, of plannen we een aantal sessies in met verschillende trainers om de beste match te vinden. ...

Het is mogelijk om bij de start van je PT een 0-meting te doen! Met onze body-analyse krijg je een overzicht op papier of via een QR code van hoe je er lichamelijk voorstaat. Hier meten wij jouw: BMI, gewicht, vetpercentage, spiermassa, metabolisme, het visceraal vet en een eventuele disbalans in het lichaam. Wij leggen aan je uit wat deze waardes zijn en wat het betekent voor je lichaam en je doelen. De metingen blijven gedurende je personal trainingstraject terug komen om te zien of je richting je doelen werkt en of aanpassingen nodig zijn.

Heb je nog een extra steuntje nodig? Via onze apps kan je ook online coaching ontvangen met voedingsadvies en toegang tot gezonde recepten. Het is ook mogelijk om een voedingsschema te krijgen maar wij denken dat een voedingsadvies met suggesties voor gezonden gerechten beter werkt en vol te houden is!

Voordelen die je ervaart
voor maar €15,- per introductie training

Een afspraak maken voor een kennismaking? Onze trainers ontvangen je graag!

20210514_114419
Persoonlijke training

60 minuten PT

Tijdens de 1-op-1 begeleiding werk je met je MYTRAINER aan de door jouw geformuleerde doelen door middel van een goed doordacht plan waarbij gelet wordt op techniek en verbetering van de algehele gesteldheid. Je leert je lichaam kennen en begrijpen. Door deze kennis wordt jij een completere sporter en leer jij hoe je het beste resultaat voor jezelf kan behalen. .

Persoonlijke training

30 minuten PT

Je personal trainer zorgt ervoor dat jij 1-op-1 het maximale haalt uit slechts 30 minuten trainen.

Persoonlijke training

DUO PT

Train jij graag met iemand samen? Bij ons is DUO PERSONAL TRAINING mogelijk. Train samen met je partner, vrienden, familie of zelfs een andere MYGYM sporter. Jullie personal trainer zorgt ervoor dat jullie beide op je eigen niveau sporten en worden uitgedaagd in slechts 30 minuten.

Wat onze sporters zeggen over personal training

5,0 11 Google reviews

Gertjan Kelder


5,0

Ben erg tevreden. Zonder dat het plichtmatig voelt, blijft het relaxed. Het zit in een leuk verzamelpand en de sportschool is erg groot, maar nooit te druk!

Monique Winters


5,0

Goede sportschool. Persoonlijke aandacht

Ilse


5,0

Zeker een aanrader! Sport hier nu al lange tijd met veel plezier en resultaat. JosΓ© besteed persoonlijke aandacht aan elke klant. Voor persoonlijke begeleiding en alle vragen omtrent sporten en voeding kan je hier goed terecht!

"Zet vandaag nog de eerste stap en maak kennis met je eigen MY PERSONAL TRAINER"

Online
MyGym GroningenX

Chat nu met MyGYM

Welkom op onze website. Via Whatsapp kan je ons bereiken voor vragen of een vrijblijvende kennismaking met de sportschool 😀 Hoi, MyGym hier! Via Whatsapp kan je ons vragen stellen of een berichtje sturen over Personal Training Groningen 😀